Διαμονή

Κισσός

Η οικία Κισσός συνδυάζει την παραδοσιακή πετρόκτιστη αρχιτεκτονική και την εσωτερική ξύλινη επένδυση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Λεβάντα

Η πετρόκτιστη οικία Λεβάντα συνδυάζει την παράδοση με την άνεση, τον σύγχρονο οικιακό εξοπλισμό με τη μαγευτική θέα στα βουνά των Ραχών.

Μύλος Ι

Ο ανακαινισμένος παραδοσιακός πέτρινος μύλος, με καλαίσθητες διακοσμητικές λεπτομέρειες και μαγευτική θέα, σάς περιμένει για να μετατρέψει τη διαμονή σας σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Μύλος ΙΙ

Μετατρέψαμε τον παραδοσιακό πέτρινο μύλο σε μια σύγχρονη και εξοπλισμένη οικία που θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη με την υπέροχη θέα στο δάσος.

Άργιος

Η πετρόκτιστη οικία Άργιος  μπορεί να γίνει το ησυχαστήριο σας προσφέροντάς γαλήνη και ξεκούραση από τους αγχώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας.

Καμέλια

Σύγχρονες ανέσεις και παραδοσιακή Ικαριώτικη αρχιτεκτονική συνδυάστηκαν για σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Ενοικίαση ολόκληρης οικίας. Σαν στο σπίτι σας.

Είναι η οικογένεια ή η παρέα σας μεγάλη; Θέλετε άνεση και ιδιωτικότητα; Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ολόκληρες τις πέτρινες οικίες μας και να απολαύσετε τη φιλοξενία σαν στο σπίτι σας.

Full house I

Full house I is outfitted with unique antiques blended with contemporary design…

Full house Mylos

Full house Mylos is outfitted with unique antiques blended with contemporary design…

Full house II

Full house II is outfitted with unique antiques blended with contemporary design…