Εκδήλωση

Γάμος-Βάπτιση

Για τη ξεχωριστή σας ημέρα, τον γάμο ή τη βάπτισή σας είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μείνει η ημέρα αυτή για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.

Δημιουργήστε μια συναρπαστική εμπειρία για εσάς και τους προσκεκλημένους σας, χτίστε τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σας. Το κτήμα έκτασης 56 στρεμάτων μπορεί να φιλοξενήσει περί τα 600 άτομα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το πετρόκτιστο μπάρμπεκιου, την ιδιωτική πισίνα, το εκκλησάκι με αυθεντικά ψηφιδωτά και τον ειδικό χώρο εκδηλώσεων με την κατάφυτη αψίδα. Όλα αυτά στο μαγευτικό, καταπράσινο και γαλήνιο εξωτερικό μας χώρο μέσα στο δάσος.

Με τους συνεργάτες μας μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες catering, φωτογραφικής κάλυψης και βιντεοσκόπησης, ζωντανής μουσικής και Dj για να γίνει η ξεχωριστή σας ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Διοργανώστε το event σας

Τι πιο ενδιαφέρον από το να διοργανώσετε συνέδριο, ημερίδα ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σε έναν άνετο χώρο σπάνιου φυσικού κάλλους στο νησί της μακροζωίας;

Με σύγχρονητεχνική υποστήριξη σε ήχο και εικόνα, δυνατότητα catering και εξυπηρέτησης χιλίων ατόμων, μουσικής επένδυσης, κάλυψης βίντεο και ζωντανής μετάδοσης του event σας από τους συνεργάτες μας, η διοργάνωση της εκδήλωσής σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Στον κεντρικό χώρο-εντευκτήριο λειτουργεί η τραπεζαρία και σερβίρεται το πρωινό ενώ λειτουργεί όλη την ημέρα ως εστιατόριο προσφέροντας υψηλές γαστριμαργικές απολαύσεις. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά, βιολογικά, από τον κήπο του κτήματος δίνοντας τις άριστες πρώτες ύλες για να απολαύσετε γεύματα υψηλής γαστρονομίας.